IT-support til private

– og den mindre  virksomhed

Ring 3131 4466 eller send en mail

Hjælp til Apple produkter

Har du problemer med din MAC, iPad eller iPhone, hjælper vi dig over telefonen eller via fjernstyring af din computer. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi vores kontor, hvor vi ofte vil være tilstede.

Vores tlf. tid er 9:00-17:00 på hverdage, men vi yder også support aftener og weekender, så har du brug for hjælp uden for normal tlf. tid, er du velkommen til at sende en SMS eller mail. Vi vil så kontakte dig hurtigst muligt for aftale af tidspunkt.

Abonnementsløsning med fri support*

Udvidet
169,-pr. måned
  • 2 stk. PC/MAC
  • 2 stk. mobil sikkerhed
  • Antivirus-program
  • Browser- og bankbeskyttelse
  • Fri support*
  • Ingen binding

Antivirus-program og fri support i ét samlet abonnement

Abonnementerne indeholder en sikkerhedspakke fra F-Secure der beskytter dig mod virus samt giver browser- og bankbeskyttelse så du kan foretage indkøb, bankforretninger og al anden online surfing uden bekymringer.

Sikkerhedspakken faktureres hver måned, er uden binding og til forskel for mange andre løsninger, indeholder Proba’s månedlige abonnement fri support* på enheden hvor sikkerhedspakken er installeret.

Andre pakker kan tilbydes.

Support Apple produkter

Har du problemer med dine Apple produkter, hjælper vi dig over telefonen eller via fjernstyring af din computer. Vi supporterer også iPad/iPhone, og er de installeret med iOS 11 eller nyere, kan vi guide dig ved hjælp af fjernstyring.

Support til din PC

Vores fokusområde er supportering af Apple produkter, men vi yder også mindre support opgaver til Windows computere. Kontakt os hvis du har et problem med din computer, og vi vil gøre vores bedste for at løse opgaven.

Åbningstider

Vi har ingen faste åbningstider men efter aftale, når du har tid. Du er dog altid velkommen til at kigge forbi kontoret, hvor vi ofte vil være tilstede. Vores tlf. tid er 9:00-17:00 på hverdage, men vi yder også support aftener og weekender, så har du brug for hjælp uden for normal tlf. tid, er du velkommen til at sende en SMS eller mail. Vi vil så kontakte dig hurtigst muligt for aftale af tidspunkt.

*Fri support

Med fri support menes, at al hjælp omkring generel daglig betjening, installering af programmer samt mindre gennemgang af standardprogrammer, er indeholdt i prisen. Ønsker man uddybende gennemgang af hvordan et program fungerer, eksempelvis gennemgang af Keynote/PowerPoint, er det noget vi kan tilbyde mod en merpris.

Menu